HScribe 6 height 465px width 2048px

Maatwerk in Holterservice

Uw Holterservice oplossing

Intermark Technology ontwerpt samen met u een Holterservice oplossing die zowel op operationeel als op financieel vlak perfect bij uw behoeften aansluit. Hierbij staan uw huidige wensen en die van de toekomst centraal met als doel een degelijk, efficiënt, kosteneffectief, flexibel en gebruikersvriendelijk Holteranalyseproces. Vanzelfsprekend zijn er diverse dienstverleningsvormen mogelijk waarvan een aantal voorbeelden zijn:

Turnkey Holterservice

Met een Turnkey Holterservice kan Intermark u geheel ontzorgen door een totaaloplossing te bieden. Naast het beschikbaar stellen van de Holterapparatuur leveren wij alle toebehoren zoals:

  • Batterijen
  • Elektrodes
  • Aanvraagformulieren
  • Dagboekjes
  • Patiënteninformatiefolders

Daarnaast wordt door Intermark ook de benodigde hardware en software voor het scannen, uitlezen en elektronisch verzenden van alle patiëntgegevens en het ophalen van de rapporten ter beschikking gesteld. Het grote voordeel van elektronisch verzenden is tijdwinst en bovendien is het mogelijk om u in geval van spoed binnen één uur te voorzien van een volledige Holteranalyse.

Geïntegreerde Holterservice

U kunt er voor kiezen een deel van de Holteranalyses onder eigen beheer te (blijven) doen en het gebruik van Holterapparatuur, Holteranalyse software en de levering van toebehoren zoals batterijen, elektrodes, aanvraagformulieren, dagboekjes en patiënteninformatiefolders aan Intermark uit te besteden.

Holterservice op flexibele basis

Wanneer u geheel onder eigen beheer de Holteranalyses verzorgt dan kan het voorkomen dat de continuïteit tijdelijk in het gedrang komt. Ook voor het opvangen van pieken in uw holteranalyse aanbod kunt u bij Intermark terecht, bijvoorbeeld voor het tijdelijke uitbesteden van de Holteranalyses of huren van extra Holterapparatuur. U kunt denken aan een gestructureerde oplossing of een oplossing op incidentele basis. Deze oplossingen kunnen binnen 24 uur worden geboden.

Staat uw wens er niet bij?

Indien u andere wensen heeft dan hierboven beschreven neem dan direct contact met ons op zodat wij samen een oplossing kunnen ontwerpen.